Ontvetterbak Onderdelenreiniger

Ontvetterbak Onderdelenreiniger van hoogwaardige kwaliteit. De reinigingstafel van Auto Adriaans wordt geproduceerd door ons in Nederland en is uitgerust met het erkende CE certificaat. De reinigingstafels hebben een draagvermogen van 500 kg en de grote ontvetterbakken kunnen worden uitgerust met een 60 of 200 liter ontvetter vat. Verder is de ontvetterbak standaard uitgerust met:

  • Doorvoerkwast (dit maakt het schoonmaken extra makkelijk)
  • Slangen
  • Slangenklemmen
  • Pomp
  • Aan/uit schakelaar en aansluiting (230v)

Producten

Ontvetterbak kopen, ons advies

De grote ontvetterbak van 115cm heeft een betere capaciteit voor grote en zware onderdelen en is verder ook zeer geschikt voor het ontvetten van gereedschap of andere vettige materialen. De grote onderdelenreiniger wordt vaak gebruikt in auto bedrijven, loonwerkersbedrijven en gerelateerde industrie.

De reinigingstafel van 50cm wordt ook door de industrie gebruikt maar wordt ook vaak gekocht door particulieren. Deze tafel is ook zeer geschikt voor zware onderdelen.

De onderdelenreiniger van 30cm is de kleinste staande onderdelenreiniger die wij in ons assortiment hebben. Deze ontvetterbak wordt vaak gekocht door fietsenmakers die maar beperkte ruimte nodig hebben. Daarlangs kan ook deze spoelbak zware onderdelen dragen maar is de ruimte beperkt.

De ontvetterbak 30cm werkbank is een formaat dat ideaal is wanneer je een beperkte hoeveelheid ruimte hebt en vooral kleine onderdelen moet ontvetten.

Werking Onderdelenreiniger

Script

De Ontvetterbak is zo ontworpen zodat deze zeer geschikt is voor zwaardere onderdelen. De doorvoerkwast vergemakkelijkt het ontvetten en zorgt voor een continu stroom van schoonmaak koudontvetter. De ontvetter word gecirculeerd en het vuil wordt eruit gefilterd zodat nieuwe, schone ontevetter wordt aangezogen. Met behulp van de doorvoerkwast kunt u zeer gemakkelijk de kleine hoekjes schoonmaken.

Details reinigingstafels Auto Adriaans

Ontvetterbak
Onderdelenreiniger
Onderdelen ontvetter reinigingstafel

VOORDELEN ONTVETTERBAK TEN OPZICHTE VAN ONZE CONCURRENTEN

Het voordeel van de Ontvetterbak van Autoadriaans zijn het vergemakkelijkt gebruik. Zo hoef je geen ontvetter in de bak te gieten en kun je door eenvoudig het ontvetter vat onder de bak te zetten ontvetter op pompen met behulp van de pomp. Daarbij verdamp er ook minder ontvetter doordat het verdampingsoppervlak kleiner is, slechts de ingang van het ontvetter vat.

Gemakkelijk geïnstalleerd en direct aan de slag!

De ontvetterbakken zijn inclusief slangen, klemmen en doorvoerkwast. Koopt u er een vat ontvetter erbij dan kunt u direct aan de slag! Lees op onze blog hoe je onze ontvetterbak kunt installeren.

Betaling

Wilt u een ontvetterbak kopen dan kunt u bij ons gemakkelijk op 2 manieren betalen. De producten worden verstuurd nadat betaling is voldaan, u krijgt daarbij natuurlijk ook een persoonlijke factuur per e-mail opgestuurd. Mocht u vragen hebben over betaling of wilt u op een andere manier betalen? Bel ons dan even op voor overleg: 0629531155.

  • Cash betaling, bij afhalen.
  • Bankoverscrhijving

Opties

DEKSEL EN GASDRUKVEREN VOOR UW ONTVETTERBAK

Wij raden altijd aan om uw ontvetterbak uit te rusten met deksel en gasdrukveren. Dit vergemakkelijkt niet alleen het schoonhouden van de maar draagt ook bij aan de veiligheid. Daarlangs is de deksel zeer makkelijk te openen door middel van de gasdrukveren. Kijk hier voor een filmpje voor het openen van de reinigingstafel!

Ontvetter

 

Extra’s

Ontvetterbak onderdelen

SHOPPING CART

close